Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbart läge


Med väggar

av tunt tunt glas

färdiga att rasa samman

av minsta stöt


men där inne

den bergfasta

övertygelsen


som aldrig sviker


det egna hjärtats väg




Fri vers av livsdans
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-02 15:09



Bookmark and Share


    Forum Jules
Åh, så härligt det är, när hjärtats väg får segra...
2008-12-14

  Lyckohäxan Enediel
Ja men ooh precis så är ju människan skapad! Med en inre kärna där våran sanning sitter...som vi följer :)
Nice!
2008-11-24

  Själabarn
grym bra!
och så rätt!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans