Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt Mig

 

vid denna eviga väntans slut

där tomrummet 
längtande kröker sig

och finner sitt enkla sammanhang

där
över avgrunden
vid förlorade själars bro

går jag dig till mötes

som den jag alltid önskat
att jag vore

men
som den jag slutligen har blivit

i det tunga mörkret 
väntar jag

draperad i min själs tunnaste flor

marmorerad
av min rädslas rödaste trådar

andlös
tveklös

med en innerlig förhoppning
om att din blick
i min

blir till den djupa spegel 
som reflekterar

det vi båda

genom livet
sökt efter

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 601 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-03 18:32



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Mmmm så vackert...så mycket Nattviol i dessa rader!

Speciellt några rader lockade min fantasi att skapa bilder...

"där
över avgrunden
vid förlorade själars bro"

En vacker vemodig bild...önskar att jag kunde måla det jag ser inom mig nu...tack liksom, för det du just gav mig här!
2008-11-05

    ej medlem längre
Underbart vackert! En önskan som varje människa har och dina ord lockar fram det skönt och självklart.
2008-11-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Himmelska rader...Vackert och berörande/B
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol