Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grumligt sökande


jag söker

vet inte vad

jag hittar det inte

jag är frustrerad

jag är rädd

jag har ångest

det kryper under mitt skin

det är så mörkt ute

jag har hamnat tillbaka där jag började

jag har musik på

jag minns små fragment

jag minns mycket

jag vill inte minnas

jag söker

jag vet vad

jag kan inte hitta det

jag är tillbaka

men vem fan är jag

har jag kommit rätt

jag söker

vart tog det vägen

jag minns inte vad som hände

jag vet bara att jag inte vill att det ska hända igen

nu har jag fått nog

det är inte roligt längre

saker går sönder för mig

jag måste sluta

jag vet inte hur

vem är jag

jag söker

vart är du?




Fri vers av t_belle
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-03 13:11



Bookmark and Share


  med mycket mera
Grymt bra skrivet!!!
2008-11-03

  med mycket mera
Grymt bra skrivet!!!
2008-11-03

    Askes
Förvirrat och trippat.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle