Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ingenting för givet

Hon har haft det så jobbigt så
Missförstå henne inte utan smek henne hellre medhårs
Visa att du älskar henne
Säg att du älskar henne
Visa att du finns där om hon behöver dig för hon har en känslig själ
Så om du märker att det är någonting som är fel
låt henne då få luta sitt huvud mot din axel
för att söka tröst
För om du gör allt det här så kanske du en vacker dag när du mår dåligt får chansen att luta ditt söta huvud mot hennes bröst
Då ni låter eran kärlek till varandra släcka varandras törst
För om ni gör det kommer eran kärlek till varandra
att bli en av de största

Ta ingenting för givet …..

Ken Cassel
3/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 16:06



Bookmark and Share


  dalida_bl
Ken, min vän.....
I början tänkte jag att du talar om en trogen hund och sen vet jag inte*skrattar*
2008-11-04

  Michaela Dutius
Nej...ta ingenting för givet...inte när det gäller kärlek...då flyr den som en skygg hind...
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel