Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite belöning tack...



Sitter i soffan och kopplar av,

tränat lite ikväll,

belönar mig med lite godis,

shit vad jag e nyttig!!!




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*