Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga utan slut



jag vet inte vad jag ska göra

i denna värld där det inte finns plats för mig

omtumlande dagar och sömnlösa nätter förföljer mig


jag som bara ville passa in

söker lycka

en önskan om att finnas för någon


jag är trött min själ blöder

finner inte de svar jag vill ha

har tappat lusten att ens försöka leta


jag skriver en rad

på ett papper blött av tårar

men du hör inte


du slutade lyssna samma stund som du sa stopp

en längtan inom mig gör det svårt att inte känna

en känsla som sakta förgör mig


jag vill inte acceptera vill inte finnas här och nu

min saga började aldrig lyckligt

jag kämpar med orden varje dag

sagor slutar aldrig lyckligt


jag vet inte hur jag ska få i hop orden

jag vet inte hur jag ska kunna se ett slut

jag vill slippa känna


är trött på att sakna

bestämmer mig dagligen för att gå vidare

men slutet är utom räckhåll för mig




jag förgörs av verkligheten som kryper bakom mig hela tiden



kan jag få slippa det här...




Fri vers av t_belle
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 22:44



Bookmark and Share


  med mycket mera
Det finns ingen saga, men det finns verklighet. Det kommer att kännas bra en dag det kan jag lova...det kan du få garanti på;) Livet är underbart och förjävligt...vi får bara lära oss leva med det. Och du ska veta att du är bäst!!!!
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle