Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden flyttar in

När vi skiljs från varandra
flyttar tystnaden in i mitt hem

Saknaden kommer krypande
över tröskeln där vi kysste farväl

Jag tittar ut genom fönstret
men speglas bara av tomhet

Blåser imma på den kalla rutan
och ritar ett hjärta

Ett hjärta som skriker
i tystnaden



... efter dig!




Fri vers av Mysticus
Läst 401 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-11-14 23:02



Bookmark and Share


  Miss Mod
Så enormt bra beskrivet!
2009-05-22

  iennie
Jag vet att man inte ska säga jag vet hur du känner, men jag känner igen mig som bara den. Starkt
2008-11-15

    Lindizz
vackert om saknad
2008-11-15

  mare VIP
Poetiskt vackert........
2008-11-15

  Carola Zettergren
Lågmält berörande vackert!!!
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mysticus
Mysticus