Första Ljuset i" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första Ljuset i


VITT

 

Första ljuset i vitt

gräsets sköra knastrande

minusgraders kyliga inandningsluft

skators morgonhälsning från träden

 

Vandring genom tallskogs stammar

fram till den lilla sjön där

dimman lättade uppåt

väntandes solen spegling i

sin blanka yta

 



Fri vers av madigan
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-05 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan