Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men Älskade


VÄN!

 

Du landade mellan operans

Tvåaktare och nedstigning

Till Vintergatans yttersta galax

 

Helt oförberedd i blå pyjamas

Och svarta regnstövlar

Liknade du ingen vi kände

 

Vinkade till dej med öppna händer

Du hade glömt linserna och

Trodde dig se vajande solrosor

 

Bister såg du ut med rynkad panna

Kastade hoprullade kolapapper åt

Ditt håll med du blev rädd och sprang

 

Vart vet vi ännu inte idag....

 




Fri vers av madigan
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-05 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan