Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig som får mig dag att lysa upp.


Du är...

... min bästa vän

... som den syster jag aldrig fick

... den som får mig att ta steget
jag annars inte skulle vågat ta

... den som alltid ställer upp när
man behöver något

... guld värd för mig



Du ska veta hur mycket jag tycker om dig...

Saknar att inte ha dig i samma trappa som jag





Övriga genrer av *Yezze*
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-06 18:34



Bookmark and Share


  friheten
Vacker vänskap.
2008-11-06

  Svartsilver
Åh vad fin !
Du är världens bästa!!
2008-11-06

  Eaglemountains VIP
vilken fin förklaring till en vän ..... jättefint skrivet
2008-11-06
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*