Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hörnskåpets inre


kråkfotsballader med
smörsångarröster

fyller upp huset
till bredden ikväll

vi flyttas i tanken
på kråkfötters stigar

längs drömmar och längtan

längs rädslor och skratt

den foten kan
färdas precis var den önskar

jag följer dess avtryck
tills månen blir full

av poeternas småfniss
i hörnskåpets inre

kan anas, knappt höras
från barnkammarsal




Fri vers av näsan
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näsan
näsan