Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordblind


det finns ingenting att fästa blicken på
det gråa har lagt sig till ro
avspeglingar av en kolbaserad livsform
var börjar och slutar jag

ögon
blickar
lockrop

du fick min kropp att skälva
och ingen vet hur

står du där imorgon också eller
följer du med in nu kan du aldrig återvända
det vet du

och ögon ljuger alltid mer eller mindre
men vi litar blint
b l i n t






Fri vers av fjädern
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-08-10 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fjädern