Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krig


jag höll på att spy

efter det där

short
message
sucker

det känns som ett krig

men är nog mest
bara jag

det är ju gött liksom enna att jag kan låna din dvd och allt är
gött läge o göttast och GÖTT

jag kom krypande
igen

IGEN

det gör mig så förbannad
att din kyla
för du är kall
bakom leendet
utropstecknen
och allt det där
som går att skala bort

triggar mina känslor

du kan
du vet
du bryr dig om dig själv
och inte mig

jag vill ha krig
jag vill skjuta skarpt

svart
hårt
kallt

men mest av allt
vill jag nog bara

ha dig här




Fri vers av fjädern
Läst 407 gånger
Publicerad 2005-08-10 00:24



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag känner igen mig i detta, både som den ena och den andra personen, inte kul alls.
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

fjädern