Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon sa ju inte nej

Hon kan inte kontrollera sin kropp längre
Inte efter att DET hände

Varje gång hon kommer för nära någon så försvinner hon bort
För de är inte hennes kropp längre

Hon står bara bredvid och tittar på
Tittar på personen som liknar henne

"Men gör någonting då! Säg nej! Du vill ju inte"
skriker hon till sig själv som ligger helt orörd

Men personen som ligger där gör ingenting
Hon är inte kapabel att göra någonting,hennes händer och armar är som frusna,kan inte röra dom.

När de till slut är över och hon sakta flyter in i sin egen kropp tänker hon på de som nyss hänt.
Ville hon det? Var hon med på de?

Självklart
Hon sa ju inte nej


Fast egentligen sa hon inte ja heller..




Fri vers av tRAsSeL
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-06 22:41



Bookmark and Share


  xscareddemonx
Hemsk text... men vacker på nått sätt. Liksom... vet inte vad jag ska säga men när jag nådde de sista raderna grät jag nästan
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL