Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjugofyra sju

 

 

 

somnar bredvid dig
i åtråns varma mörker
du viskar att du äger mig

letar i drömmen efter dig
finner dig helt nära
dina kyssar som äger mig

vaknar av dig
närmare än två kroppar kan
dina händer som äger mig

smeks av dig
mitt gensvar är omedelbart
dina ögon som äger mig

fylls upp av dig
förslavas och befrias simultant
du frågar vem som äger mig

mitt svar är givet

DU äger mig

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-09 12:00



Bookmark and Share


  SeXara
Starkt, längtande, omedelbar text som träffar där det ska :)
2008-11-09

  Hanni
Lovely! Att på ett åtråvärt sätt vilja ägas av någon annan.. me like!!
2008-11-09

  berxper
Mums, så intensivt!
Äga varandra på rätt sätt - just så!
Wow! Blir nästan lite avundsjuk;-)
2008-11-09

  Anders P VIP
kanske kan det kännas så som du säger vid vissa tillfällen men är inte den sanna kärleken utan anspråk på ägande?
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol