Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har varit kriminell

Levt ett kriminellt liv
Varit ute och brutit
Knarkat och hållit på att sälja droger
Amfetamin och hasch
Suttit i fängelsets trånga dystra celler i ett antal år av mitt liv
Men allt det där har jag nu lagt bakom mig
Orkar inte längre leva det liv som jag en gång levde i så många år
Har sagt upp dom flesta av min gamla vänskapskrets
Arbetar nu sedan ett gäng år tillbaka och sköter mig
Har tagit tillbaka det liv som jag egentligen skulle ha levat ifrån början
Mår bättre än någonsin
Så det sista som jag gör är att längta tillbaka då man ständigt fick gå och titta sig över axeln
Om det inte var polisen så var det alltid någon annan kriminell som mer än gärna tog chansen om de fick
Att lura en
Blåsa en
Sno ens droger
För som knarkare är drogerna ständigt ens bästa vän
Men nu sitter jag hellre hemma i lugn och ro framför min dator och min Tv tillsammans med familjen och skriver om allt det som jag har upplevt och känner innanför mitt bröst
Och så mycket kan jag säga
Jag längtar inte tillbaka
Kommer aldrig mer gå tillbaka till mitt destruktiva liv
Äntligen har jag hittat hem igen
Nu full med insikt om vad livet har att ge
Så äntligen känner jag mig någorlunda lycklig
Har ingenting längre som jag kan klaga på
Ser bara framåt

Ken Cassel
8/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-08 15:34



Bookmark and Share


  MammaMia
Puss o kram den var så bra...........
2008-11-08

    papillon
Det är väl inte så skitkul att vara hederlig heller - men det är jädrans mycket minde nervöst!!!
Skön, avklarad text utan vare sig falsk blygsamhet eller uppblåsthet - heja!!
2008-11-08

  anits VIP
Härligt, fortsätt så, och skriv
skriv, det är befriande att
kunna skriva
2008-11-08

  stella
Fortsätt skriv och utvecklas. Lycka till!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel