Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morfar

Morfar finns alltid bredvid mig...
Därför ska han också firas!

Ha det trevligt, och njut av denna dag...
Med alla de du älskar, och alla som älskar dig!
Idag är det fars dag...
Glöm inte att tänka på mig,
när du läser denna dikt!

För jag tänker på dig, vad jag än gör...
det hoppas jag att du hör!




Fri vers av Ellin
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-11-09 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellin