Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dags att klämma in själen i verkligheten med ett skohorn igen..

Måndag morgon
Regnet trummar mot fönsterbläcket
Ljudet slår hål på min kokong
Tvingar mig tillbaka hit igen


Dags att klämma in själen i verkligheten med ett skohorn igen
Dags att spela vardagscharaden med ett ansträngt leende

Clownen gråter inte alltid bakom masken-
ibland ligger han på marken, slår med händerna och skriker istället

Clownen roar inte alltid för att roa-
Oftast gör han det för att inte bli avslöjad eller påkommen som sig själv

Måndag morgon
Regnet rummar mot fönsterbläcket
Ljudet slår hål på min kokong
Tvingar mig tillbaka hit igen




Fri vers av operation mindcrime
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime