Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionens bojor


Lås inte upp bojorna
som sliter mina
handleder
sliter dem
röda
likt åtrån
som glöder i dina
ögon
låt dig
gå vilse på min hud
leta dig inåt
andas mitt hår
låt mina läppar
springa över magen
kittla ditt ego
nafsa ditt begär
stryk din håriga
bringa
över mina utsvultna
bröst
värm dem i dessa
kalla timmar
värm dem till
elden brinner
inom mig
ta över
det är ok
ta över
jag vill inte bestämma mer
ta min kropp i besittning
gör vad du vill
släng mig åt vargarna
att slitas i stycken
eller
slit min lekamen
bäst du behagar
det är du som öppnar
hjärtan
går in
stänger
och limmar igen
för gott

ta över
det är ok
ta över
jag vill inte bestämma mer
lås inte upp
handbojorna
som sliter mina handleder
röda
som åtrån som
glöder i dina ögon
lås inte upp
det är här jag vill vara
utan makt
utan valet att välja
ge mig inget utrymme
att rymma
stigen som leder bort
från dig
sopa igen alla spår
av utvägar
vägen ut är inget val



lås inte upp bojorna
passionens
och kärlekens
som sliter mina handleder
röda
likt åtrån
som glöder i dina ögon
låt dig

gå vilse på min hud




Fri vers av Havanna
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 12:41



Bookmark and Share


  berxper
Wow! Det glöder i varje rad!
En härlig läsning!
2008-11-13

  Elaine.S VIP
Så intensiv och passionerad, vilda och vackra ord i total hängivelse...
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna