Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårfångad förståelse




Meningen mellan orden

Tanken i pauserna

Känslan i uttrycken

Klangen mellan tonerna

Ropen i tystnaden




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-10 12:01



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
En del människor har lättare än andra att läsa mellan raderna och att förstå nyanser. Samma sak gäller förstås ''tajming''. En del vet inte vad det är, och blir som elefanter i glasaffärer.
2008-12-01

    Maria Malm
Mellanrum är inga tomrum, de är fyllda.
2008-11-10

  Carola Zettergren
Underbart fångat!!!Trots allt:):)
2008-11-10

  noname_realmind
Fint fångat om de svårförståeliga mellanrummen...
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors