Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min flicka har en ängels skratt och en blick som når genom hela universum.....=)


Min egna lilla bakelse



Om du vore en bakelse
skulle du vara en
med marsipan
rosa marsipan
och den rosa
rosetten
skulle vara oknuten
hänga lite slarvigt
längs med sidorna
och inuti
chokladpudding
lite oväntat
men jag älskar chokladpudding
och jag älskar ju dig
alltid
lite oväntad
och vaniljkräm
ska det oxå vara
i andra lagret
för du är len som
vaniljen smeker i munnen
söt som vaniljen smakar
på tungan


och

när vi höjer musiken
i vardagsrummet
jag dansar
du dansar
och skrattar skrattet
som bara änglar
kan skratta
glittrar med ögonen
som bara stjärnor
kan göra

önskar jag
att du vore en sån bakelse

för då



vill jag bara äta upp dig
så söt du är




Fri vers av Havanna
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 14:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
många smaker här...underbara rader...och jag vill absolut ha chokladpudding och vaniljkräm i mina tårtor :)
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna