Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper dig aldrig


Älskat dig har jag gjort i en lång lång tid nu
Delat med mig av den kärlek som jag har innanför mitt bröst
När du har mått dåligt har jag välkomnat att du har lutat ditt huvud emot mitt bröst för att söka tröst
för på samma sätt har du alltid tröstat mig
Så, så länge som jag kan minnas har det varit jag och du
Tillsammans har vi nästan alltid haft samma syn på livet
Gråtit tillsammans över samma saker
Ibland så har vi bara skrattat och haft det kul
Så jag inser att jag har haft en enorm tur som träffat på dig
Älskar dig
Släpper dig aldrig

Ken Cassel
10/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-10 19:29



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt att hålla sig i när det blåser.
Grattis till placeringen!
2008-11-13

  anita VIP
En härlig underbar dikt. Applåder i mängder.
2008-11-11

  Blåbäret
låter härligt...kärleksfulla rader från ett gott hjärta
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel