Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silver

 

Drottningens hårda kuddar

Vägde guld bland sammet

Där ripsbanden snirklade sig

Runt sommarbrisens gröna dofter

 

Silverspännet på skon gled

Ner bland gräsmaskornas gömslen

Inte ens falkens tränade ögon

Kunde se dess blänk

 

Men flickan i den grå klänningen

Mindes precis var den föll...




Fri vers av madigan
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan