Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå

Grått kan det vara mera grått
Allt jag ser är bara grått
Mina tankar är grå
Hela jag är grå
Kommer jag någonsin se något annat än grått




Fri vers av Maricha
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-10 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har hamnat i rätt miljö här... Poesin tar fram många nyanser av alla möjliga färger. Din Grå-dikt är bra
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maricha