Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst..



Ute blöser höstvindar,

Ute faller höstregn,

Snart är vintern här,

Med sin vackra vinterskrud,

Snart blir det bitande kallt,



Men gud vad skönt det är

Att krypa upp i soffan

Med en varm kopp the.




Övriga genrer av *Yezze*
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-11 13:05



Bookmark and Share


  Della K
Det är mysigt med både höst och vinter.

Raggsockor, tända ljus, brasa, filtar och te...

:)
2008-11-11

  Svartsilver
Ja och slippa känna att man MÅSTE vara ute bara för att det e fint väder!
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*