Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otroligt men sant

När jag mötte henne så gav jag henne bara en liten flört
Genast kom hon då bara fram och presenterade sig som Susan och sa sen att hon nu skulle ge mig en chans
Och när hon då gav mig sitt telefonnummer blev jag
helt kär i henne på stört
Kanske vi två nu tillsammans en dag framme i veckan skulle kunna få
en liten romans
En god middag på tu man hand med lite skön musik och ett glas rött vin
för att släcka vår törst
Och varför inte lite senare på kvällen lite dans under stjärnorna då jag kommer att försöka få henne att luta sitt huvud mot bröst
Få henne att luta sitt huvud mot mitt bröst för att ge mig lite tröst
Åh vilket vackert par vi två skulle kunna bli
Slut på denna kärleksmelodi

Otroligt men sant ……..

Ken Cassel
11/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel