Du var inte här...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var inte här....


Tvärt

 

Du var avsked

Återseendets tid

Var förbi

 

Tystnadens tomhet

Emellan blev främling

Tiden framåt

Stapplande skriven 




Fri vers av madigan
Läst 269 gånger
Publicerad 2008-11-12 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan