Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag desperat om jag saknar dig?


Det tar tid att läka
ett brustet hjärta

Det tar tid att få en blödande själ
att sluta göra ont

Ett flyktigt möte med en främling
lindrar för stunden

En främmande muns läppar
hindrar ord från att komma fram


Det tar tid att komma
vidare och glömma

Kan man någonsin glömma
den man älskar

Hur lång tid tar det innan
livet blir som innan han fanns

Hur många flycktiga möten
med främmande män behövs

Jag kan inte tro att flykten
från verkligheten gör att själen läker

För när jag sitter på bussen hem
har den bokat plats bredvid mig

Du.... jag saknar dig...




Fri vers av t_belle
Läst 307 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-12 17:46



Bookmark and Share


  JohnSilver
så sant, så bra skrivet, applåder
2009-02-08

    mik mikelson
fint skrivet om saknad
2008-12-29

  med mycket mera
Sista delen gillar jag starkt!!!
2008-11-12

    JoLu
*applåd*
2008-11-12

  VampyrÄngel
jättebra skrivet!

*applåder*
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle