Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en order

sa tandläkaren till min lilla dotter
Du måste lära dig att börja borsta tänderna både morgon
som kväll
Och godis bara en gång i veckan
Lördagsgodis
Så nu gör du som jag säger är du snäll
Och försök nu inte lura mig för när du kommer tillbaka på nästa besök lär jag märka om du har gjort som jag har sagt
Om du inte har gjort det kan du räkna med att jag kommer
att ge dig ännu mera skäll
Du som har så fina tänder
Du ska vara rädd om dem för de ska du bära med dig föresten av livet
Min dotter svarade lite skyldigt och skamset
Okej

Det är en order ………

Ken Cassel
12/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-12 18:01



Bookmark and Share


  Blåbäret
Och sådana tar barn emot och lyder fullt ut :)
utan att bli rädd för tandläkaren får man hoppas
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel