Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om mig


I mitt inre

I mitt inre, blåser en massa stormar
I mitt inre, där alla bara gormar

I mitt inre, vill jag ha en liten paus
I mitt inre, råder ett evigt kaos

I mitt inre, finns ingen ro
I mitt inre, vill inte friheten bo

I mitt inre, finns bara en virvelvind
I mitt inre, finns ett barn med frusen kind

Men barnet är litet, jag är stor
Ändå vet vi inte var friheten bor

Vi söker här
Vi söker där
Vi söker under stubbar och bär
Friheten kanske gömmer sig där

Jag är barnet, barnet är jag
Vi lever olika liv, fastän vi går där sida vid sida
När ska barnet och jag bli en person, idag är vi två

Barnet tar över, när fara närmar sig
Barnet tar över, när något hotar mig

När barnet tar över, blir jag ensam, liten och rädd
När barnet tar över, ligger jag i min bädd




Fri vers av Hugos matte
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-12 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugos matte
Hugos matte