Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitel Nio - "Kraftfält"

Konungen föll genom sfärerna,
och hans hela varelse förnam
ondskans tal; Sex, sex, sex!
Siffrorna brände hans ansikte,
men han gav inte upp,
hans farhågor höll honom inte tillbaka,
utan manade honom framåt
mot målet; Antiguden
och hans två fångar,
Saculdeque och Turquoise...




Prosa (Novell) av Henrik Svensson
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-11-12 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson