Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan där jobbig dag

Ibland så kan livet verkligen göra en galen och sätta ens kropp och själ
på prov
Sätta en till test
Skulle tro det
Man kämpar så hårt för att allt ska flyta på och göra allting rätt
Men när den där lilla gubben däruppe i himlen
skrattar åt en
retas med en
Sätter käppar i hjulen för en
Ja då är det inte lätt
För vad man än gör så blir alltting bara fel och vilket i sin tur
gör en
bara frustrerad
för man skulle bara vilja stoppa ner huvudet i sanden och skrika så högt
man bara kan
för att i nästa sekund titta upp och bara le
Alltid lurar man någon

Ibland så kan livet verkligen göra en galen ……

Ken Cassel
13/11-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 17:14



Bookmark and Share


  Lotti
ja sådana dar har vi alla ,inte kul med strul
2008-11-14

  Michaela Dutius
Ja ibland är det inte "min" dag...de dagarna är inget kul-väl beskrivet
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel