Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en lyckans budbärare!



det är leenden som dödar

alla vårdslösa tankar om glädje

hopp och ödesmättat skratt

denna åderlåtande idioti

alla faller som furor

ingenting kan hejda det

hela tiden byggs det upp

murarna runt verkligheten

lyckan är verklighetsfrånvänd

som koncept är den värre än senapsgas

smittar som digerdöden och alla...

alla känner av den varje dag

den får förhoppningar att stiga

resa sig som jäsande deg

och precis som för degen

är det som bygger upp

bara och utan omskrivning, luft...

inget mer...

/





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 21:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Cynisk och underbart!
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen