Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck you...



sluta vara med andra

var med mig istället

sluta ignorera min uppenbarelse

när jag står framför dig naken och sårbar



lek med min kropp hela natten

det är vad jag vill

stryk dina händer över mig

ända tills jag blir galen av lust



var med mig istället för att vara ensam

sök min längtan hitta min passion

sukta efter min värme

sluta låtsas


jag ger mig till dig

du underbara vackra människa

hitta mig där jag vill bli hittad

i en euforisk lustfylld lek


jag saknar kroppen du bär

jag vill bara att du ska vara nära

jag vill att du ska vara inuti

jag vill ha dig under och ovanpå


....Så fuck you!! No on the other hand fuck me instead....




Fri vers av t_belle
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-13 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

t_belle
t_belle