Jag var noll och intet bland alla vackra" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var noll och intet bland alla vackra


Siffror!

 

Sandhav i mina händer

Blåser mot vindars rike

Kantstött ensamma starka

Blir mina händer tomma

 

Sagan spinner den dröm i

Livet jag lever här där

Neonlila drakdemoner med

Ord av mjukspunnet socker

Rullar in mig lugnets oro

 

Letar i bakgators sorger efter

De korn som jag hade

Hålla i mina händer




Fri vers av madigan
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-14 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan