Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ramsa min älskade dotter berättade när hon kom hem från dagis idag.


Ramsa


Tack för maten

Sa piraten,

Jag vill inte

Diska faten






Övriga genrer av *Yezze*
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*