Mandelskruvar Okokt Dill Stuvad Ingefära med Rosenblast  " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mandelskruvar Okokt Dill Stuvad Ingefära med Rosenblast  


Nått Annat

 

Körsbären red i galopp

Genom smörgåsöknens

Nerhackade persiljekvistar

 

Fastnade i Lätt och Lagoms

Röda femhundragramspaket

Istället för att lyckas hoppa över

Men de blev sött ihop

Rött mot gult och Rött igen 




Fri vers av madigan
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-11-15 10:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker vid närmare eftertanke
2008-11-15

  lodjuret/seglare VIP
lätt och lagom och ett klapprande hjärta
dessvärre hjälper det inte mot stroke
men jag gillar lekfullheten i texxten
trenne smörklickar
o en knippa kvisttomater
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan