Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på fyrtio sidor, ungefär, var detta det enda av substans:


sidan tjugoåtta

\"En del hamnar på mattor, en del hamnar på gatan. Jag ser mig själv gå på gatan. Iklädd kvinnokläder, likt en transvestit...\"




Fri vers av a distinguished man in a three-piece suit
Läst 733 gånger
Publicerad 2005-08-12 10:10



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
jo men toppen asså...lite som allt annat här i världen dåra...ska komma i håg att det är på sidan 28 man ska kolla så man slipper allt onödigt här i världen...man får väl hålla sig på mattan ba...jag ser mig själv också oftast klädd i kvinnokläder så det är ju en grymt igenkännande känsla i texten liksom...a vissa delar dåra...blir ju så med en såhär uttömmande text som berör och beskriver nästan allt...wow!
2005-08-18

    judas ifrån hemavan
gott fläng i mattan halvgrabba, du är ju go i huet du... det skriver jag bara till vänner som förtjänar det, och ja detta lilla fragment om mattor och kvinnokläder var bra och klurigt skrivit, cred till klipparen dvs. du... han har genomfört ett digert arbete med fyrtio sidor råtext för att tillslut presentera tre enastående rader, koncentrationen är på det viktigaste och allt annat är avskillt... svajsit snajdarn, bra egen stil...
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

a distinguished man in a three-piece suit
a distinguished man in a three-piece suit