Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

Smyger
Spänd
Spanar

Mossan varm
Träden starka
Himlen ljus
Löven ligger spridda


Plötsligt står han där
knallgul
kaxig

Tar om hans fot
luktar
letar
ser en annan

Fyller korgen
Andas ut
Ler










Fri vers av JML
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-08-12 10:16



Bookmark and Share


  Markattan
Det är härligt med svampplockning ;o) Målande skrivet!
2005-08-12

    ej medlem längre
Bra fångat om svampplockning! *ler*
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

JML
JML

Mina favoriter
Väntan
Ett Prickigt Paraply