Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighetens eviga slöja

Stjärnor - Finns de?

Var håller de hus?

Dessa titaner,

som håller himlarna uppe,

och förvägrar människan

det eviga ljuset;

Prometeus kom ned från himlen,

och gav människan elden.

Kan han inte göra det igen?

Rädda oss från mörkret,

rädda oss från tvivlen,

som tynger våra hjärtan.

Nu i en tid som denna,

då mörkret åter fått fäste...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-16 19:07



Bookmark and Share


  DanSan
**************


Helt underbar!!!

**************
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson