Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rispa månen


kala trädgrenar som sträcker sig
nästan trånar efter himlen
varför vill de rispa månens fullkomlighet
varför vill de skaka om hela tillvaron
som du skakade min
varför




Fri vers av Vinnie
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 22:58



Bookmark and Share


    Issand.
jag gillade den här:)
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Vinnie
Vinnie