Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
foto: kikkie


Lindar ljus glädje runt handleden

 

Sträcker ut en hand

 lindar glädje runt handleden

fångar leenden under stjärnbeklädd natt himmel

dimvita ångor lämnar skrattande mun

nätter som sammet

förlossar våra hjärnor

 

Sköna bilder beslöjar drömmarna

vi somnar leende

vilar i barmhärtig vagga

inom frostiga fönster

 

*

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-17 23:54



Bookmark and Share


  Epione VIP
Mm stäng kylan ute och låt oss vara i det som är Nu. Somna in i trygg famn.
Jag får fina bilder av denna dikt.
2008-12-02

    Erika H
Den här är som bomull full av värme och ljus. Kärleken är starkast när den vågra öppna alla grindar och släppa loss kraften. Att förlösas i alltet och ingenting. Bara varandets ljuvhet.

Vackert drömmande stilrent och så sinnligt.
2008-11-29

  Mr Lindemann VIP
Stillhet, ro och en inre tystnad präglar denna så....
2008-11-18

  Maria T
Rogivande skön dikt
nästan som en vaggvisa.
Bilden, jag ser kikkie
2008-11-18

  Aisha VIP
...vackert...
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE