Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag

 

Jag känner hur du formar mig
med ett penseldrag
utan att lyfta penseln

du släpper inte
blicken från duken

 
märkta av varandra


du färglägger
med ljuset från kvällen

och smakerna från
natten


utmärkta för varandra


sen hänger du upp tavlan
 
vårt avtryck från natten

i landet
dit filosoferna söker sig
och de praktiska

stannar




Övriga genrer av vimmelkantig
Läst 376 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-18 12:12



Bookmark and Share


  Blodros
du har fått ihop det med två texter i en och du gör det snyggt.
den här har du målat bra! :)
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

vimmelkantig
vimmelkantig