Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppen

 

De slängde sig

Genom den hårdhänta tiden

Krossade kanaler av

Sjunkande valfläsk

 

Rädda som möss

I kattens klor svingade

De sig mot den

Enda sanning de

Trodde på




Fri vers av madigan
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-18 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan