Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fOnt än Org asm

 

som
ur mig

ren magi

som transparens
likt regnet
en börd

som av mörk himmels ynnest
letar sig
rännilar pärlor av väta

inför 
varma blickar

som tårar
innerlighet

beslöjad
min blick som fransen
lätt saltstänkt

som punkten
just där

den
du finner

inuti min villiga kropp

som en sfär
som av bubblor

som skummet
på din varma kropp
fuktig
så glänsande

efter badet

kysser
vi varandra

djupt

fingrar du
i mig
frigör fontäner

som porlar ur mitt väsen
som en gåva

den mellan oss
den som frigör oss

befriar

förvandlar mig 
till viljelös
i den vildaste av njutning

kaskader
i din hand
som vackraste av pärlor

flöden

ur mig
i den våtaste av orgasmer
som samlas

genom din kärlek blir till floder
som letar sig ner
rinner

längs mina darrande ben

håller du
som om mig

stannar
jag

hos dig för evigt

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 370 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-18 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oh härligt!
2008-11-24

  glittertindra
fascinerande fenomen..
2008-11-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Nattviol!

Erotisk dikt på hög nivå... Hälsar Fredrik
2008-11-19

  SeXara
oooooooooooooooooooooh
2008-11-18

  J A Nicander
Innerlig närhet i kärleksfullhet. Vackert beskriven sensualism i en förtrolig relation.
2008-11-18

  Blåbäret
japp...ren magi...vackert skrivet
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol