Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Född ur mörker


Din ande lever vidare i oändlighet tack vare din ohelighet.
Dream on som vi säger och du kommer aldrig att regera igen!
Aldrig någonsin!
Vi kommer att sträva mot ljuset,
kasta dig åter i elden,
och låta dig brinna!
Brinna upp, brinna ned, brinna bort, brinna ut...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-11-18 22:38



Bookmark and Share


  utstött
Helt underbart att läsa. Du är en riktig poet!
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson