Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortbytingen

"Din satans bortbyting!
Vad fan är det med dig?
Har du gjort nåt illasinnat än?
Din lilla djävul! Jag ska kasta dig i skrevan!
Slänga dig på elden!
Nej, jag tror faktiskt att jag ska strypa dig ditt satans..."

"Nej! Rör inte barnet!
Följ mig mitt barn, in i skogen!
Kom ta min hand!
Nej, vart ska du lilla du?
Lilla du?
Åh nej! Var är du?"

"Här är jag lilla mor!
Ser du vem jag är?
Här är jag lilla mor!
Vad gör du här?"

"Du har kommit åter!
Min son, min son!"

"Jo jag har kommit åter,
hel och ren till er!
Hel och ren
på egna ben!
Har jag er bortbyting kommit åter,
har jag er bortbyting kommit åter!"




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson