Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det blev inget kaffe"

Hon hade någon redan;
"Det var ju fan!"
Det är bara upp på hästen igen,
och skrapa ihop sina tusen spänn,
så jag har nåt och bränna som tröst,
eller bara få gjort nåt nu till höst,
innan jag fyller år,
innan det blir vår.
Det blev inget, som i en dröm,
koppla mig till 220 volt ström!

Ajöss
Goodbye
Auf Wiedersehen
Nu linkar jag på egna ben
in i panikångestens land,
med djävulen hand i hand.

Adjö, adjö, adjö...




Övriga genrer av Henrik Svensson
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-11-18 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson