Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ologikens heliga namn

Förklara inte detta för mig logiskt
inte en enda jädra gång till
För jag ger inte ett vitten för logik
när det kommer till människor

Stå du och rabbla dina argument
för kortsiktiga vinster och skäl
Jag ställer mig en bit bort istället
där jag kan höra hjärtan slå

Du förstår jag bryr mig inte i pengar
slapp jag dem helt vore jag glad
En mänsklig uppfinning en gång
som nu förslavat sin skapare

I din värld går det du säger ihop
i min värld är det ren galenskap

När du gömmer levande själar
bakom siffror och statistik
Då kränker du själva livets kärna
som är grunden till precis allt

Människor med inren som ditt
är levande döda i mina ögon
Gråa parasiterande gastar
med blickar fyllda av tomhet

Såna som du går inte rädda
ni är bortom alla händer
Men fan om du ska få dupera
min själ mer med din skitlogik!

I ologikens heliga namn
vänder jag dig ryggen nu
Mina öron är slutna för gott
allt för länge har vi lyssnat

Lyssnat på logikens
själsdödande evangelium
I en iskall verklighet
där inget annat än sten kan bo

I ologikens heliga namn -
er tid är snart ute...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 153 gånger
Publicerad 2008-11-18 23:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns inget heligt med bristande logik (kan sjungas på melodin: "Du går aldrig säker för fiendens musik")
Evangelium betyder de GLADA nyheterna.

De här raderna diggar jag verkligen:

Jag ställer mig en bit bort istället
där jag kan höra hjärtan slå
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime