Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenfolk



Förakta inte
stenen på marken

vår himmel

tillhör oxå den




Fri vers av Havanna
Läst 281 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-11-19 11:45



Bookmark and Share


  Blåbäret
vacker helhet...utrymme för alla
2008-11-19

    Maria Malm
Absolut är det så.
2008-11-19

  Maria Zena Viklund
frågan är när den insikten ska gå upp, bra skrivet!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna